Aplikace Naše MŠ - na odhlašování dětí a předávání informací se školkou

Elektornický leták zde:

nasems_letak.pdf (1090620)

Vážení rodiče, naše školka se rozhodla začít využívat program Správa MŠ a pro rodiče program Naše MŠ.
Pro Vás rodiče - jde o aplikaci, která by měla zpřehlednit a usnadnit komunikaci mezi rodiči a mateřskou školou.
Prioritně budeme aplikaci využívat k odhlašování dětí, ale přinese nám i další funkce - elektronickou nástěnku, dotazníky, zprávy, jídelníček apod.
Vše si budete moci přečíst v letáčku, který Vám předáme nebo jej nahrajeme i el. podobě na naše webové stránky. Spolu s letáčkem Vám předáme vygenerované heslo, abyste se do systému mohli přihlásit a apikaci začít používat. Rozdávat letáčky a hesla budeme v nejbližsích dnech.

Dobrou otázkou je, proč s tím na vás jdeme v červnu. Je to proto, že od září plánujeme spustit ostrý provoz s touto aplikací, to znamená, že děti budeme odhlašovat pouze pomocí této aplikace a již nebudeme využívat klasický šatnový sešit, ani telefon. Teď v červnu a v červenci je čas na přihlášení se a odzkoušení aplikace, abyste v září už s aplikací uměli, vše fungovalo a nebyl to zbytečný stres navíc.
Proto Vás prosíme, až obdržíte přihlašovací údaje, abyste zkusili již v červnu aplikaci využívat k odhlašování svých dětí. Děti odhlašte stále ještě klasickou cestou (sešit, telefon) plus je zkuste odhlásit i nově v aplikaci. Je to velká pomoc i pro nás, protože se s aplikacemi také teprve učíme a potřebujeme, abys se nám odhlášené děti propisovaly do celého sytému (docházka, jídelna) a my se na tom mohli učit.

Věříme, že si na aplikaci všichni zvykneme, i když začátky jsou někdy těžké a bude nám pomocí, jak je to odzkoušené už v mnoha školkách po celé ČR.

Netechnické tipy - pokud ani přes pomoc rodiny či ostatních rodičů nebudete moci přihlásit, ozvěte se. Budeme se snažit Vám pomoci.
Rodiče předškoláků - pro vás již tyto informace neplatí, vás od září čeká školní aplikace a je zbytečné si plést hlavu naší aplikací.