Archiv článků

Divadlo ve Velké nad Veličkou

Moc krásný výlet jsme si užili autobusem do Velké nad Veličkou na divadelní představení. Děkujeme paní Pachlové za pozvání.

Trička

Nazdobili jsme si trička na výlet a na památku 

Den dětí a stužkování

Den dětí jsme si opravdu všichni užili. Nejdříve divadýlko na zahradě, pak slavnostní stužkování předškoláků. Nesměl chybět nanuk a dárečky do školky. Letos jsme nakoupili dárečky na zahradu, ať si děti můžou užívat radovánky na sluníčku.

Horňácká farma

Děkujeme Horňácké farmě za spolupráci a za krásný zážitek

My tři králové jdeme k Vám...

I naše školička podpořila tříkrálovou sbírku na pomoc těm, kteří potřebují pomoc. Do jesliček jsme vložili zlato, které děti vyrobily v mladším oddělení, zazpívali jsme pocestným a vyfotili se společně u betléma. Prožili jsme krásný týden ve školce.

Setkání u stromečku

V pondělí 21.12. jsme se společně setkali u stromečku a užili si moc krásný den

Vánoční koledování po dědině

I v letošním roce jsme byli koledovat do vesnici a to ve dnech 18. a 19.12.2020. Jako již tradičně jsme navštívili obecní úřad, obchod, poštu a Horňáckou farmu. Fotek vkládáme jen minimum, zapomněli jsme telefony ve školce...

Vánoční přípavy

Vánoce, Vánoce přicházejí....už se pomalu připravujeme

Mikuláš

Mikuláši, kdo to tady děti straší? Nikdo! U nás se nestraší... Letošní návštěva žáků z 9.třídy se nemohla uskutečnit. A tak krásné dopoledne připravily paní učitelky pro své dětičky. Jednu výhodu to mělo...přesně čertík věděl, komu má naměřit pytel na příští rok a andílek mohl chválit ty...