Archiv článků

Co nás čeká - napište si do kalendáře

Co nás čeká do prázdnin? (budeme průběžně doplňovat): 15. dubna - Divadlo Kazyzub - náhradní termín v KD Velká n. Veličkou - dopoledne 18. dubna  - Zápis do 1. třídy ZŠ Kuželov 30. dubna - Čarodějný rej na zahradě MŠ v 15.30 3. května - Zápis do Mateřské školy Hrubá Vrbka od 10 - 15....

Screening zraku

Screeningové vyšetření zraku dětí se v MŠ uskuteční 17.6.2024 od 9:30 hodin. Peníze na vyšetření budeme vybírat až v červnu. Děkujeme.  

Zápis dětí do Mateřské školy Hrubá Vrbka pro šk. rok 2024/ 2025

Zápis dětí do naší mateřské školy proběhne 3. května 2024 od 10. - 15. hodin. V době od 10. - 11. 30 je možnost, aby si děti pohrály ve třídách a na zahradě. Těšíme se na Vás! Rodné listy nosit nemusíte, dětem můžete vzít přezůvky.    

POZOR - změna plateb stravného

Od měsíce května neplaťte, prosím, platbu za stravu - pro vyské přeplatky. Školné se platí dál. Děkujeme.  

Čarodějná olympiáda

Pozor, pozor! Čarodějná olympiáda se kvapem blíží. Proto hadím tukem namaž svaly, trénuj a příští týden v úterý 30. dubna 2024 na zahradu MŠ v 15.30 přileť! Těšíme se!

Divadlo z Truhlice - skřítek Kazyzub v KD Velká n. Vel.

Dnes jsme podnikli menší výlet do Velké nad Veličkou na divadelní představení divadla z Truhlice. Po svačince, kterou jsme měli na KD, byl ještě čas na vyrazit na průzkum vesnice a pak hurá na představení. Truhlík a Truhlička (dva skřítci z čarovné truhlice) mají rádi sladké, ale Truhlík to často...

Otevírání studánky pod Kobelou

První jarní den zavolal starší děti z Kytiček, aby otevřely studánku pod Kobelou. Příroda nám nabídla spoustu vjemů - slunce, chladný vzduch, srnky, včely, mravence, medvědí česnek, vodu, bláto, paličky..prostě vše, co v probouzející se krajině můžete najít.

Morena

Morena, Morena... Ve školce jsme si včera zahráli na vynášení Moreny a do tříd jsme si donesli létečko. Děti šly také k čističce, kde nachystaly kameny na dnešní "velké" vynášení Moreny, které proběhne v Hrubé Vrbce od 15 h.  

Vesmír

Vesmírné téma přineslo spoustu her, tvoření, skládání, objevování.. mrkněte na fotky!